כדורי הקסם שלי (צילום: שרון היינריך) |
זה מתחיל בבראוניז (צילום: שרון היינריך) |
וזה ממשיך בעוגה בחושה עסיסית (צילום: שרון היינריך) |
המתכון מוקדש לכל המסיירים המדהימים שלנו שממשיכים להגיע לפריז בהמוניהם, צמאים לידע ולקלוריות, מחייכים אלינו וגורמים לנו להבין בכל יום מחדש שאנחנו עושות את הדבר שאנחנו הכי אוהבת בעולם.
איריזסטבולס - כדורי בראוניז ושוקולד מצופים שוקולד
כ 50 יחידות
250 גרם פירורי עוגה בחושה, או עוגיות חמאה, או עוגיות מדלן.
קרם שוקולד:
250 גרם שמנת מתוקה
60 גרם סוכר
30 גרם קקאו איכותי
50 גרם שוקולד מריר 66% מעלה
ציפוי שוקולד:
שוקולד מריר, או חלב או לבן מטומפרר לפי הוראות היצרן (אפשר גם רק להמיס).
קישוט:
אגוזים מקורמלים קצוצים (פרלין/ברס)
הכנה:
מערבבים בקערה גדולה את פירורי הבראוניז ופירורי העוגה הבחושה.
בסיר קטן מבשלים ומביאים לסף רתיחה את כל חומרי קרם השוקולד, עד לקבלת קרם חלק וחם מאוד.
יוצקים את קרם השוקולד על תערובת הפירורים ומערבבים עד לספיגה מלאה של השוקולד בפירורים.
מעבירים את התערובת לכלי אטום ומכניסים למקרר ללילה.
יוצרים מהתערובת כדורים בגודל אחיד ושומרים בכלי אטום בהקפאה (אפשר לשמור בצורה הזו שבועות רבים).
נועצים בכל כדור מקל מעץ באורך הרצוי וטובלים בשוקולד המומס. מנערים עודפי שוקולד ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה (גודל התבנית צריך להתאים למקרר). מיד אחרי הטבילה זורים על כדור השוקולד פרלין/ברס, יש לבצע פעולה זו בזריזות כדי שהשוקולד המומס לא יתגבש לפני שנדבקו אליו האגוזים. מכניסים למקרר לשעתיים.
אורזים את האיריזיסטבולס בכלי אטום ושומרים במקרר.
ואם אתם רוצים לטעום את שלי - בואו לסיור :-)
פרטים אפשר לקבל בלשונית "סיורים" כאן בבלוג, או באמצעות משלוח מייל ל:
parischezsharon@gmail.com
שלכם
שרון
קרם שוקולד:
250 גרם שמנת מתוקה
60 גרם סוכר
30 גרם קקאו איכותי
50 גרם שוקולד מריר 66% מעלה
ציפוי שוקולד:
שוקולד מריר, או חלב או לבן מטומפרר לפי הוראות היצרן (אפשר גם רק להמיס).
קישוט:
אגוזים מקורמלים קצוצים (פרלין/ברס)
הכנה:
מערבבים בקערה גדולה את פירורי הבראוניז ופירורי העוגה הבחושה.
בסיר קטן מבשלים ומביאים לסף רתיחה את כל חומרי קרם השוקולד, עד לקבלת קרם חלק וחם מאוד.
יוצקים את קרם השוקולד על תערובת הפירורים ומערבבים עד לספיגה מלאה של השוקולד בפירורים.
מעבירים את התערובת לכלי אטום ומכניסים למקרר ללילה.
יוצרים מהתערובת כדורים בגודל אחיד ושומרים בכלי אטום בהקפאה (אפשר לשמור בצורה הזו שבועות רבים).
נועצים בכל כדור מקל מעץ באורך הרצוי וטובלים בשוקולד המומס. מנערים עודפי שוקולד ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה (גודל התבנית צריך להתאים למקרר). מיד אחרי הטבילה זורים על כדור השוקולד פרלין/ברס, יש לבצע פעולה זו בזריזות כדי שהשוקולד המומס לא יתגבש לפני שנדבקו אליו האגוזים. מכניסים למקרר לשעתיים.
אורזים את האיריזיסטבולס בכלי אטום ושומרים במקרר.
וזה נגמר בזה :-) (צילום: שרון היינריך) |
ואם אתם רוצים לטעום את שלי - בואו לסיור :-)
פרטים אפשר לקבל בלשונית "סיורים" כאן בבלוג, או באמצעות משלוח מייל ל:
parischezsharon@gmail.com
שלכם
שרון
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق